Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Διακοπή για...διαφημίσεις!

Μετά από τόση συζήτηση για προϊόντα, ημερομηνίες λήξης, ετικέτες και διαφημίσεις ήρθε η ώρα να φτιάξουμε κι εμείς τα δικά μας προϊόντα!
Κάθε ομάδα πήρε από μια συσκευασία , από αυτές που φέραμε στην αρχή της εβδομάδας (πολύ χρήσιμα αυτα τα "σκουπιδια"!). Τύλιξε με πολύχρωμα χαρτιά και στόλισε όπως ήθελε , για να φτιάξει τη συσκευασία του προϊόντος της.







Στη συνέχεια έδωσε ένα όνομα στο προϊόν της , έγραψε την ημερομηνία λήξης, την εταιρία που το παράγει και την προέλευση.


Έτσι , ετοιμάσαμε τα προϊόντα μας.


Θέλοντας όμως να τα προωθήσουμε στην αγορά, αποφασίσαμε να τα διαφημίσουμε κιόλας. Τα παιδιά μόνα τους αποφάσισαν τι θα πουν και πώς θα είναι η διαφήμισή τους. Εγώ ειλικρινά δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ!

Αρχικά τους τραβούσα φωτογραφίες , αλλά είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία που συνέχισα με βίντεο. Μετέτρεψα βέβαια το βίντεο σε εικόνα για να καλύψω τα μάτια , αλλά στα 2 πρώτα ακούτε και την πραγματική διαφήμιση την ώρα που μας την έπαιζαν τα παιδιά! Στις 2 άλλες ομάδες έγραψα τα λόγια τους από κάτω.  

Σσσσσς! Διακοπή για διαφημίσεις


Είμαι εξαιρετικά περήφανη σήμερα! Όχι μόνο τα πάντα τα έκαναν τα παιδιά μόνα τους (εγώ απλά τραβούσα φωτογραφίες), αλλά και όλη η διαδικασία κράτησε 40 λεπτά. Αξιοποιήσαμε πολύ δημιουργικά νομίζω την τελευταία ώρα των εικαστικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μου το σχόλιό σας! / Leave your comment here!