Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ημερολόγιο και πίνακας γενεθλίων

Τελευταία ανάρτηση για σήμερα άφησα το αγαπημένο μου  project. Δύο πίνακες που έκανα για τα γενέθλια των ζουζουνιών και την ημερομηνία.

Στον πίνακα του ημερολογίου έφτιαξα καρτέλες με τους μήνες , τις ημέρες, την ημερομηνία και το έτος. Απο κάτω έβαλα την καρτέλα "Ποιος γιορτάζει;". Καθημερινά ο υπεύθυνος του ημερολογίου θα βάζει τη σωστή ημερομηνία (διαλέγοντας από τις καρτέλες) και το όνομα του παιδιού που γιορτάζει (αν υπάρχει κάποιο). Στο cupcake μπαίνουν όσοι έχουν γενέθλια και κάτω από την καρτέλα όσοι έχουν την ονομαστική τους γιορτή.




καρτελες ημερολογίου from Ioanna Chats



Ο πίνακας των γενεθλίων είναι μια κλεμμένη ιδέα από το πολύ αγαπημένο blog A cupcake for the teacher . Το προσάρμοσα βέβαια στα δικά μου δεδομένα.

Έφτιαξα cupcakes με πολύχρωμο χαρτόνι για το cup και άσπρο για το γλάσο με ένα κερασάκι στην κορυφή. Πατρόν δεν είχα , το έφτιαξα μόνη μου. Πατρόν μπορείτε να βρειτε εδώ κι εδώ κι εδώ.
Έκανα 12 , ένα για κάθε μήνα. Εκτύπωσα τα κεράκια με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία γενεθλίων (μόνο τον αριθμό- άφησα ένα με τα δικά μου γενέθλια στο έγγραφο). Κόλλησα όλα τα cupcakes πάνω σε χαρτόνι με σιλικόνη και χαρτόκουτο ανάμεσα (για βάθος). Κάτω από κάθε cake έβαλα το καρτελάκι του μήνα. Πάνω στο cake έβαλα τα κεράκια όσων παιδιών έχουν γενέθλια (ανάλογα με το μήνα). Στον τίτλο κόλλησα τη λέξη "γενέθλια".

Εγγραφο για τον πίνακα γενεθλίων




9 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά Ελένη μου! Βέβαια για τις ιδέες δεν μπορώ να πάρω τα εύσημα...αλλά για την υλοποίησηή τους...ε τα δέχομαι μωρε! :P

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφα που τα έφτιαξες!! Τι ωραίες ιδέες που παίρνουμε από το pinterest ε? Θα γίνουν άραγε οι τάξεις μας κάποτε σαν αυτές τις τέλειες-πολύχρωμες του εξωτερικού; (μπα...) Πάντως είσαι η μοναδική ελληνίδα που έχω βρει που εφαρμόζει τόσο όμορφα και δημιουργικά όσα βλέπω σε ξένα sites! Συνέχισε την καλή δουλειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτο το pinterest!!!! το λατρεύω!!! πολλές κ υπεροχες ιδεες μας προσφερει...για να γινουν οι ταξεις μας οπως εξω ειναι πολύ δύσκολο jenny μου!!! πρεπει να υπάρχει υποδομη...ωστοσο λιγο λιγο εμεις μπορουμε να κανουμε μικρά θαύματα , δε συμφωνεις? Σε ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια και τη στήριξη!!!

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ που τα μοιράζεσαι! Καλή συνέχεια! Γ.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που μοιράζεσαι μαζί μας τις όμορφες ιδέες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θα ήθελα το πατρόν για το cupcake αν είναι εύκολο να το ανεβάσεις! Υπέροχη η ιδέα σου :) Καλή σχολική χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελίνα μου , το cupcake τοπ σχεδίασα μόνη μου χωρίς πατρόν. Ωστόσο συμπλήρωσα στην ανάρτηση ενα σύνδεσμο με πολλές ιδέες για cupcakes. Καλή χρονιά!!!

      Διαγραφή

Αφήστε μου το σχόλιό σας! / Leave your comment here!