Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Πού είναι ο Αρης; (7,8)

Τελειώσαμε και τα δισέλιδα αυτή τη βδομαδα. Δουλέψαμε ξεχωριστά τις νέες παρεούλες δίνοντας χρόνο για να τις καταλάβουμε και να τις κατακτήσουμε.

Κάναμε πολλές ασκήσεις στον πίνακα (μέσω της παρουσίασης), στα πινακάκια μας , αλλά και με τα καρτελάκια, με τα οποία φτιάχνουμε όλο και περισσότερες λέξεις.




 Φτιάχνουμε και μερικές αηδιαστικές για να γελάμε και λίγο...


Οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να γράφουν πολύ στρωτά και όμορφα για τόσο μικρά παιδάκια. Κάποιοι θέλουν ακόμη λίγη δουλίτσα , αλλά αυτό θα γίνει σιγά σιγά.

Σήμερα ξεκινήσαμε την επανάληψή μας , αλλά δεν την τελειώσαμε κι έτσι θα τη συνεχίσουμε τη Δευτέρα. Θα βάλω όλο το υλικό της επανάληψης τη Δευτέρα για να είναι συγκεντρωμένο.

Τα γραμματάκια θα τα ξεκινήσουμε την Τρίτη. Κάθε γράμμα έχω σκοπό να το κάνω σε 2 μέρες. Την πρώτη μερα δουλεύοντας το βιβλίο και τη δεύτερη το Τ.Ε. Οι δραστηριότητες που κάνω συνήθως είναι πολλές και με το ζόρι φτάνουν και οι 2 μέρες!


Παρουσίαση "Πού είναι ο Άρης; 7"
Εδώ από Drive.


πού είναι ο άρης (7),να , ενα σελ. 18 from Ioanna Chats

Παρουσίαση "Πού είναι ο Άρης; 8"
Εδώ από Drive.





2 σχόλια:

  1. Καληπερα και καλή χρονια!!!
    Είσαι ο μέντορας μας...Μιας και είναι και της μόδας..Ήθελα τη γνώμη σου για κάτι..Σε αυτή την ενότητα με τον Άρη,βάζεις αντιγραφή λέξεις ή συλλαβές? Ευχαριστούμε πολυ πολύ για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τα απίθανα λόγια ενθάρρυνσης!!! Βάζω λίγη αντιγραφη όπως βλέπεις και παραπάνω τις συλλαβές που δουλεύουμε σε κάθε σελίδα.

      Διαγραφή

Αφήστε μου το σχόλιό σας! / Leave your comment here!