Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Επαναληπτικές ασκήσεις Χριστουγέννων

Οι τελευταίες μας μέρες κινήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και ασχοληθήκαμε αρκετά με την πρόβα του θεατρικού μας και μικρές κατασκευές.

Ετοιμάσαμε τα δωράκια μας για τους αγαπημένους μας. Χρωματίσαμε γύψινα στολίδια και τα περάσαμε με αραιωμένη ατλακόλ για να γυαλίσουν. Ρίξαμε και την απαραίτητη χρυσόσκονη φυσικά.








Τα τυλίξαμε με γκοφρέ χαρτί και τα βάλαμε στα ξωτικά μας!

Την Πέμπτη πήραμε βαθμούς και φυσικά δεν μπόρεσα να μη φτιάξω επαίνους για τα μικρά μου αστεράκια! Μόνο χαμόγελα είχαμε αυτή την ημέρα!


Την Παρασκευή μιλήσαμε για τη γέννηση του Χριστού, διαβάσαμε μέσα από την παιδική Βιβλο το κομμάτι της γέννησης και παρακολουθήσαμε την ίδια ιστορία στα παρακάτω βίντεο.


Επειδή τη Δευτέρα έχουμε τη γιορτή μας και την Τρίτη έχουμε την εκπαιδευτική μας επίσκεψη στο εργοστάσιο σοκολάτας , έδωσα από χθες τις επαναληπτικές ασκησεις των Χριστουγέννων που η αλήθεια είναι πως είναι πολύ απλές και πολύ λίγες. Το έχω ξαναπεί: Οι γιορτές είναι για όλους μας και δεν είναι όμορφο να φορτώνουμε τα παιδάκια με ασκήσεις , αλλά και το τίποτα δε μου πάει.

Εκανα έτσι τη διάταξη για να τυπωθεί σαν βιβλιαράκι , αν ακολουθήσετε τις οδηγίες εκτύπωσης.


Επαναληπτικές ασκήσεις




Για το 2022 πατήστε εδώ.

12 σχόλια:

  1. Καλή ξεκούραση,
    Ιωάννα & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεεε είσαι φοβερή! Και για το 2022; Δεν έχω λόγια! ΜΠΡΑΒΟ Ιωάννα! Σ'ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πω ..Ένα μεγάλοοοο ευχαριστώ!!!!
    Καλή χρονιά με υγεία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπνευσμένη δασκάλα!!! Ευχαριστούμε!!! Κατερίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ που μοιράζεσαι τις τόσο όμορφες δημιουργίες σου !! Συγχαρητήρια ! Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και δύναμη ! Χρύσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μου το σχόλιό σας! / Leave your comment here!