Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Μαζί σου μπορώ να πάω και στο φεγγάρι!- Γιορτή μητέρας

Για τη γιορτή της μητέρας θέλησα να κάνω κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα μιας και ερωτεύτητα την ιδέα που βρήκα από εδώ.

Πριν ξεκινήσουμε βγήκαμε φωτογραφίες με πόζα ότι ανεβαίνουμε μια σκάλα.



Ξεκινήσαμε χρησιμοποιώντας ορθογώνια κομμάτια χαρτιού του μέτρου που τα χρωματίσαμε με γαλάζια και μαύρη τέμπερα για να δώσουμε την αίσθηση της νύχτας και του βάθους. Η μοναδική οδηγία εδώ ήταν να κάνουν μόνο οριζόντιες κινήσεις με το πινέλο.

Στη συνέχεια φτιάξαμε με ασημί τέμπερα το φεγγάρι. Βάλαμε μια σταγόνα μπογιά και κάναμε έναν κύκλο.

Σειρά είχε το πλαίσιο του πίνακά μας. Κόψαμε λωρίδες από χαρτόκουτο και τις βάψαμε χρυσές. Όταν στέγνωσαν δημιουργήσαμε το πλαίσιο.

Επειτα φτιάξαμε τη σκάλα με μικρά και μεγάλα ξυλάκια παγωτού. Κολλήσαμε πρώτα 3 μικρά οριζόντια και μετά τα 2 μεγάλα κάθετα.


Συνεχίσαμε κόβοντας πολύ προσεκτικά τη φωτογραφία μας αφήνοντας μόνο το σώμα μας να φαίνεται και τίποτε από το φόντο. Το κολλήσαμε πάνω στον πίνακα βάζοντας το σηκωμένο πόδι πάνω στη σκάλα.






Τέλος γράψαμε από κάτω : "Μαζί σου μπορώ να πάω και στο φεγγάρι".Δε βάζω φωτό για να μην το δει καμιά μαμά ολοκληρωμένο.

Επειδή η γιορτή της μητέρας είναι την Κυριακή και δε θέλαμε να χαλάσουμε την έκπληξη κουβαλώντας το για το σπίτι, φτιάξαμε και μια σακούλα από χαρτί του μέτρου και βάλαμε μια καρδιά με αφιέρωση για να τη στολίσουμε.




9 σχόλια:

  1. Έχετε ένα βραβειάκι κι από μας...καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά, τέλειο!!! Το "κλειδώνω" για του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΕΙΟ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω, γλυκιά μου Ελένη!!! Είμαστε δακάλες και είμαστε πολύυυυυυυυ περήφανες γι' αυτό!

      Διαγραφή

Αφήστε μου το σχόλιό σας! / Leave your comment here!