Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ετοιμασίες για το ταξίδι (1)

Στην 4η ενότητα ετοιμαζόμαστε για το ταξίδι μας στη Χωχαρούπα. Πρέπει λοιπόν να φτιάξουμε λίστες για πολλά πράγματα. Με αυτό ασχοληθήκαμε σήμερα.
Μιλήσαμε για τις λίστες και τι είδους λίστες έχουμε φτιάξει. Μέσα από το ποίημα "Ο Φτεροπόδαρος" βρήκαμε και το λόγο για τον οποίο είναι τόσο σημαντικές οι λίστες.

Επισημάναμε πως τις λίστες τις γράφουμε με μικρά γράμματα , εκτός κι αν πρόκειται για ονόματα, και πως δε χρησιμοποιούμε κόμματα και τελείες.
 Το σημερινό κομμάτι ήταν πολύ ευχάριστο και τα παιδιά έχουν αρχίσει να μπαίνουν στην ιστορία των ηρώων και να ζουν μαζί τις περιπέτειές τους.

Η Παρουσίαση εδώ.


ετοιμασίες για το ταξίδι (1) from Ioanna Chats

Για το σπίτι είχαμε να φτιάξουμε στο τετράδιό μας 2 λίστες. Μια λίστα με τους φίλους μας και μια με τα ψώνια της μαμάς. Εύκολη υπόθεση η γλώσσα σήμερα!


graphics http://www.mycutegraphics.com/

Ετοιμασίες για το ταξίδι (2)

Ετοιμασίες για το ταξίδι (3)

Ετοιμασίες για το ταξίδι (4)

Βάζω σε αλφαβητική σειρά

Ετοιμασίες για το ταξίδι (επανάληψη)

Τοστάκι στην 4η ενότητα- Μιαμ μιαμ!

4 σχόλια:

  1. Ιωάννα μου, είστε πολύ γρήγοροι!!!Μπράβο σας!!!!!Εξαιρετικά όπως πάντα!!Θαυμάζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζεις γιατί δεν μπορούμε πλεον να κατεβάσουμε τις παρουσιάσεις σε μορφή παρουσίασης ppt? Κατεβαίνουν μόνο σε pdf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Νάνσυ! Δυστυχώς δε γνωρίζω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Εχω επικοινωνήσει μαζί τους και μου είπαν πως θα το ψαξουν , αλλα ακόμη δεν εχει λυθεί το θέμα. Εχω αρχίσει να ανεβάζω το υλικό και στο slideboom, οπότε κοιτα να δεις αν μπορείς να βολευτείς από εκεί! http://www.slideboom.com/my_presentations

      Διαγραφή
    2. http://www.slideboom.com/presentations/1912546/%CE%95%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9%281%29

      Διαγραφή

Αφήστε μου το σχόλιό σας! / Leave your comment here!