Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Χρήσιμες σελίδες και ιστολόγια για όλες τις τάξεις (διαρκής ανανέωση)

Μετά από αρκετά αιτήματα συναδέλφων και για να υπάρχει γενικότερα ένας κατάλογος με τους ιστότοπους που υπάρχουν ανά τάξη, έφτιαξα τον παρακάτω πίνακα. Εξυπακούεται πως δεν έχω βρει όλες τις σελίδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, αλλά με τον καιρό ευελπιστώ (και με την πολύτιμη βοήθειά σας) ο πίνακας να συμπληρωθεί ικανοποιητικά.





Α΄τάξη 

Β' τάξη 
Δ' τάξη
Ε'  τάξη 
Για διάφορες ή όλες τις τάξεις:
και το πολύ καλό κανάλι της Ράνιας στο Youtube με έξυπνα βίντεο που κάνει "μάθημα" σε απλή και κατανοητή γλώσσα , εξαιρετικό για την επανάληψη στο σπίτι!


13 σχόλια:

  1. Πρόσφατα βρήκα και το https://loveteachiing.blogspot.gr/ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολύ!!! Θα το κοιταξω και θα το προσθέσω ανάλογα!!!

      Διαγραφή
    2. Το Love Teaching είναι καθαρά κατηχητικής προσέγγισης.

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω από πού ακριβώς το συμπεράνατε αυτο... Το ιστολόγιο της συναδέλφου έχει πληθώρα αρθρων , τόσο θρησκευτικών όσο και ψυχολογίας, παιδαγωγικής καθώς και ομορφες ιδεες. Αν κάτι δε σας αρέσει , απλά δεν το χρησιμοποιείτε.

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Ιωαννα! Αν θες, προσθεσε και το μπλογκ μου, είναι το Σχολικο Λεωφορειο! Περιεχει υλικο και ιδεες για ολες τις τάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ε ΤΑΞΗ είναι Δημοτικό Αρχανων και όχι Αχαρνων☺.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας συγχαρητήρια για τη λίστα και για τη δουλειά σας γενικά. Θα ήθελα να προτείνω επίσης το 'Ιδέες για δασκάλους'', ''Fresh education'' και 'Ξυλομπογιά DeMy''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μας δώσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα! Ευχαριστούμε για τον συγκεντρωτικό κατάλογο. Πράγματι πολύ χρήσιμος. Σου στέλνω τον ιστότοπο που έφτιαξα πέρσι για τη δευτέρα δημοτικού: https://sites.google.com/view/shmeiwseissthdeytera/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1
    Καλή σχολική χρονιά με υγεία και χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου! Με πολύ μεγάλη χαρα! Άλλωστε το δικό σου υπέροχο υλικο ήταν αυτό που με ενέπνευσε να φτιάξω και δικό μου!

      Διαγραφή

Αφήστε μου το σχόλιό σας! / Leave your comment here!