Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Διακόσμηση πόρτας (2)

Επειδή τη χρονιά την ξεκίνησα στο διπλανό σχολείο η προηγούμενη διακόσμηση που είχα ανεβάσει παρέμεινε εκεί (δεν ήταν δυνατον βέβαια να την πάρω! τι χρωστάνε τα παιδάκια για τις δικές μας καθυστερήσεις).
Επιτέλους ετοίμασα και την τωρινή πόρτα μου και είμαι πολύ ικανοποιημένη.
Έφτιαξα αστερια σε χρωματιστά Α4 (2 σε κάθε σελίδα) και τα πλαστικοποίησα. Από έξω έγραψα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο τα ονόματα των παιδιών. Τελευταία πινελιά η ονομασία της τάξης μας "Τάξη αστεράτη" που έγινε με αγγλική γραμματοσειρά και διάφορα τεχνάσματα για τα γράμματα που δεν υπάρχουν!


9 σχόλια:

  1. Μία υπέροχη πόρτα δημιούργησες Ιωάννα μου!!!Οι μαθητές σου θα έρχονται τρέχοντας κάθε πρωί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωάννα μου, καλησπέρα!!! Ελπίζω να ξεκουράστηκες και να γέμισαν στο full οι μπαταρίες!!! Άρχισες τις προετοιμασίες για την ταξούλα σου ή δεν γνωρίζεις ακόμα ποια τάξη θα πάρεις; Εμείς μόλις γυρίσαμε από την Σκόπελο και είμαι ακόμα εκεί... Προσπάθώ να ετοιμάσω κάποια πραγματάκια, αλλά με μεγάάάάλη δυσκολία! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα αυτοκόλλητο δέντρο για τον τοίχο της τάξης μου, το οποίο θα το χρησιμοποιώ διαφορετικά ανά εποχή. Τώρα για το φθινόπωρο θα ετοιμάσω φύλλα, σκιουράκια... Πώς σου φαίνεται η ιδέα; Η γνώμη σου είναι για μένα η τελική απόφαση! Μήπως μπορείς να μου στείλεις την αλφαβήτα από την διακόσμηση "αστεράτη τάξη", για να γράψω κάτι σχετικό για την πρώτη μέρα στο σχολείο; Η συγκεκριμένη γραμματοσειρά είναι super! Να δανειστώ τη φράση: Καλώς ήρθατε αστεράκια μου"; Ουφ, σε ζάλισα...σ' αφήνω με ένα γλυκό φιλάκι-Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιωάννα θα ήταν εύκολο να ανεβάσεις το κείμενο 'τάξη αστεράτη΄ όπως ακριβώς είναι στην πόρτα σου; super η γραμματοσειρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννη , η γραμματοσειρά του λογοτυπου της τάξης δεν ειναι ελληνική. Την έχεις ήδη στον υπολογιστή σου λογικά. Λέγεται ravie και έχω κάνει αλχημείες με τα γράμματα (ξ) που δεν υπάρχουν. Ψάξε κι αν δεν την βρεις πες μου να σου τη στείλω στο mail.

      Διαγραφή
    2. Τα γράμματα σε τι μέγεθος είναι;

      Διαγραφή

Αφήστε μου το σχόλιό σας! / Leave your comment here!